// new


Kjole fra Sheinside her.


// browrehab


Etter lang tid med eksperimentering måtte jeg desverre si meg slått av mine egne øyenbryn. Å fikse mine egne bryn er tydeligvis noe jeg IKKE kan. Jeg har lenge fulgt ei på instagram som jeg syns er utrolig dyktig, og jeg var heldig som fikk kapret en time hos henne.

Når jeg kom inn i salongen ble jeg veldig positivt overrasket over hvor fint det var der! Ikke bare var det et koselig sted, men jeg tror de må ha det kuleste veggmaleriet noensinne!

Så over til Silje. Altså, kulere jente tror jeg ikke du finner. Å ligge i stolen hos henne var over på kort tid, hun har alltid noe bra å si, og dere vet tiden går fort når man har det gøy. Ikke bare det, men hun utførte magi på mine stakkars bryn. Helt utrolig hvor stor forskjell hun faktisk gjorde. Nå er de jo ikke ferdig enda, siden det er jo faktisk "rehab" for bryna, og de blir ikke fine på en gang. De gir brynene mine tid til å vokse seg større, slik at de blir lettere å forme. Jeg er allerede vedlig fornøyd med forskjellen, og allerede i slutten av mnd skal det bli bedre!

Denne oljen fikk jeg også med meg, den skal få øyenbryn og vipper til å vokse mye raskere. Siden jeg også skal sette på vipper så er det ganske greit få de litt i orden. Jeg bruker jo en maskara i mnd nå. Stakkar vipper. Jeg har jo også brukt olja i håret siden håret mitt er veldig slitt etter mye bleking, å det funker faktisk, selv om den er litt tykkere enn andre oljer. Funker best i vått hår isåfall.

Hva syns dere? Er hun ikke fantastisk flink? Du kan ta kontakt med BrowRehab på tlf 22 55 16 00 //browrehab.bestille.no spørr etter Silje! Du kan også følge de på instagram å se masse før og etter bilder på @browrehab_oslo


// new in


Hva syns du?