// autumn dinner


Høstens desidert beste middag ble servert idag. Denne lapskausen er definitivt en av de sunneste og beste middagsrettene jeg kan lage, eller sol idag få servert!

Entrecote

3 gulrøtter

3 poteter

En halv kålrabi

En halv løk

1 skive sellerirot

4 dl vann

2 kjøttbuljong terninger

Hakk opp alt i biter (det er best når de er litt store) å ha alt i en gryte. La kokes til grønnsakene er møre og vannet er dampet litt bort. Smak til med salt og pepper! Enklere blir det ikke!


// kyllingsalat


Idag har jeg overgått meg selv og lagd min nye livrett og den skal selvfølgelig deles!

 

1 kyllingfile

en neve babyspinat

1 dl couscous

en halv sopp

en halv avokado

apetina fetaost med soltørka tomat

sesamfrø

lime

 

kok couscous som anvist på pakken, stek kyllingfilet på middels varme med løkpulver og hvitløkspulver. ha god tålmodighet, jo lengre du steker den jo saftigere blir den! start med couscous på bunnen, så spinat, avokado, stekt sopp og kylling. mos et par biter av fetaosten og dryss over, pass på å få med masse av tomatene, de er de beste!! strø til slutt over sesamfrø og klem en limebåt over! (legg gjerne båten i vannet du drikker til maten) og tadaaaa - verdens letteste og beste måltid!


// lobnobsalat


Dette er min absolutte favorittsalat. En blanding av lobnobs, fetaost, soltørka tomat, spinat og egg! Er bedre enn det høres ut. F.eka spinat var min største frykt. Viste seg at jeg elsker spinat, spesielt stekt i et par sekunder i pannen. Denne salaten skal bare være kald foruten egget med mindre du velger å avkjøle! Gi gjerne beskjed hva du syns om du prøver :-)