// cc-cream


Idag fikk jeg en gave i posten fra Nivea og fikk endelig prøve ut den nye CC-kremen Q10plus Anti-Wrinkle Colour Correction Cream (med SPF 15) som utjevner hudtonen og korrigerer uregelmessigheter. Kremen inneholder Q10, en vitaminlignende substans som finnes naturlig i huden. Kremen lanseres i 2015 og burde finnes i alle jenters (eventuelt gutters) sminkevesker! Jeg har den på idag og jeg føler ikke jeg har brunkrem i det hele tatt. Jeg har ikke behov for mye dekkelse bare litt utjevning og derfor passet denne meg så perfekt! Har prøvd andre slike BB kremer før og jeg har aldri vært noe fan da jeg syns det la seg feil på huden og så ut som jeg hadde skille overalt. Denne er ikke sånn i det hele tatt, og jeg som elsker krem i annsiktet kunne jo ikke fått en bedre krem. Nå slipper jeg å føle meg tørr og ekkel, spesielt i vårt lille land hvor temperaturendringene kommer kasta etter oss. Absolutt en ny favoritt! Ja dette er et sponset innlegg, men alt Nivea ba meg om var å skrive min ærlige mening, positiv som negativ, men jeg har ingenting negativt å si!


// browrehab


Etter lang tid med eksperimentering måtte jeg desverre si meg slått av mine egne øyenbryn. Å fikse mine egne bryn er tydeligvis noe jeg IKKE kan. Jeg har lenge fulgt ei på instagram som jeg syns er utrolig dyktig, og jeg var heldig som fikk kapret en time hos henne.

Når jeg kom inn i salongen ble jeg veldig positivt overrasket over hvor fint det var der! Ikke bare var det et koselig sted, men jeg tror de må ha det kuleste veggmaleriet noensinne!

Så over til Silje. Altså, kulere jente tror jeg ikke du finner. Å ligge i stolen hos henne var over på kort tid, hun har alltid noe bra å si, og dere vet tiden går fort når man har det gøy. Ikke bare det, men hun utførte magi på mine stakkars bryn. Helt utrolig hvor stor forskjell hun faktisk gjorde. Nå er de jo ikke ferdig enda, siden det er jo faktisk "rehab" for bryna, og de blir ikke fine på en gang. De gir brynene mine tid til å vokse seg større, slik at de blir lettere å forme. Jeg er allerede vedlig fornøyd med forskjellen, og allerede i slutten av mnd skal det bli bedre!

Denne oljen fikk jeg også med meg, den skal få øyenbryn og vipper til å vokse mye raskere. Siden jeg også skal sette på vipper så er det ganske greit få de litt i orden. Jeg bruker jo en maskara i mnd nå. Stakkar vipper. Jeg har jo også brukt olja i håret siden håret mitt er veldig slitt etter mye bleking, å det funker faktisk, selv om den er litt tykkere enn andre oljer. Funker best i vått hår isåfall.

Hva syns dere? Er hun ikke fantastisk flink? Du kan ta kontakt med BrowRehab på tlf 22 55 16 00 //browrehab.bestille.no spørr etter Silje! Du kan også følge de på instagram å se masse før og etter bilder på @browrehab_oslo