// sov godt


? min vakre mali, elsker deg ubeskrivelig høyt. sov godt skatt <3


// blush bleuet


Nivea har vært så ufattelig snille å sendt meg en fin pakke med lip butter idag. I denne pakken var det 3 herlige dufter. Rasberry rose, vanilla & macadamia og blueberry blush. Min favoritt var definitivt blåbær. Lip butteren heter Blueberry blush. Den lukter helt sinnsykt godt. For de som fortsatt er hekta på den sure blåbærkjærligheten så kan den nå gnies utover leppene. De varer lenge og gir perfekt fuktighet gjennom tørt høst og vintervær! Ikke noe mer såre lepper på meg i år


// verdens verste avgjørelse


Denne dagen har jeg lenge gruet meg til, jeg må ta en avgjørelse på å ta farvel med den som har betydd mest for meg i hele livet. Er det ikke rart? Jeg tror vi reddet hverandre. Vi på en måte fant hverandre i det eksakt rette øyeblikket. Så mange ganger jeg hadde gjort annerledes om det ikke var for deg. Føler ikke at en bit av hjertet mitt blir borte, jeg føler at hele hjertet er røsket ut av brystet mitt og kastet ned i jorda. Det er ingenting å skjule at folk alltid har syns vårt forhold har vært merkelig, men de har på samme tid sett at det båndet vi har hatt har vært veldig spesielt. Du ble barnet jeg ikke fikk. Hvor enn jeg var, var du. Du kom først av alt. Jeg er så sint på meg selv for de gangene noen fikk kommet i mellom oss. Hvordan kunne jeg være et slik menneske. Jeg er så sint for alt jeg har mistet, å nå må jeg miste deg også. Jeg håper jeg var bra nok, for du fortjente det beste. Du har vært min klippe i de verste tider. Du har gitt livet mitt mening.

Hver gang jeg gråt slikket du tårene mine, hver gang jeg lo logra du vilt med halen, og hver gang jeg ga deg en klem la du deg bare rolig på skuldra mi og koste. Vi sov sammen. Hver eneste natt, helt til du ble ekstra dårlig. Som jeg skulle ønske jeg hadde holdt ut med deg uansett. Jeg er så lei meg for at du måtte ligge der alene. Jeg vet det er hva hunder flest gjør, men du har vel aldri gjort hva hunder flest gjør. Du forstår hva jeg sier, og du lytter, ihvertfall frem til du ble døv. Det

vanskeligste var at jeg ikke kunne synge for deg igjen. Noe som var favoritttingen din. Jeg kunne ligge i senga og synge for deg og du lå bare å stirret, når du syns det var ekstra fint måtte du blir gi meg en liten nuss. Jeg lo mye med deg, men ja, også mye av deg. Vi har vært igjennom så mye, og det er helt uvirkelig at det er på tide å ta farvel. Jeg fikk ha deg i 7 år, ikke nok.

Jeg har aldri elsket noen så høyt, brydd meg så mye om noen, tilogmed når en person syklet foran deg og måtte bråbremse med forbremsa og fløy på trynet, så var det uansett deg jeg brydde meg om. Ingenting betydde noe så lenge du hadde det bra. Det siste året har ikke vært så bra. Jeg føler jeg feilet. Kreft, pusteproblemer og slitenhet. En del av meg trodde du skulle klare alt, jeg ville ikke tenke noe annet. Det har bare vært for mye i det siste. Nå fikk jeg beskjed om at dette måtte skje denne måneden, jeg vet ikke en gang hva jeg skal gjøre. Jeg vet du må sove, men det gjør for vondt. Jeg er for evig takknemlig for hva du har gitt meg, Mali. Elsker deg og vil huske deg for evig.


// autumn dinner


Høstens desidert beste middag ble servert idag. Denne lapskausen er definitivt en av de sunneste og beste middagsrettene jeg kan lage, eller sol idag få servert!

Entrecote

3 gulrøtter

3 poteter

En halv kålrabi

En halv løk

1 skive sellerirot

4 dl vann

2 kjøttbuljong terninger

Hakk opp alt i biter (det er best når de er litt store) å ha alt i en gryte. La kokes til grønnsakene er møre og vannet er dampet litt bort. Smak til med salt og pepper! Enklere blir det ikke!


// new in


Hva syns du?