// en uke senere


Ja, da er det vel faktisk en HEL uke siden jeg begynte med paleo. Skulle bli enklere enn jeg trodde, og her er det egentlig bare min dårlige kreativitet som stopper meg. Det er spennende å finne på egne oppskrifter for å lage middag hver eneste dag, men jeg savner fryktelig masse og bare lage taco med tacokit og hele pakka. MEN, det er alltid et men. Jeg har ikke hatt det så bra på lenge. Jeg er lettere, jeg har ikke så vondt i hodet, jeg er mindre deprimert, jeg har ikke vondt i magen lengre, jeg har rett og slett mer energi.

For meg har jo dette vært fantastisk. Jeg hadde ikke så troa på dette først. Nå etter bare en uke er jeg helt blown away. Jeg anbefaler ALLE å prøve. Det er ikke en typisk diet der du må sulte deg eller ikke kan spise god mat, for god mat, det KAN du spise! :)

En annen positiv ting er at det vises på kroppen.

Nå er det bare og fortsette å vente tålmodig på sommerkroppen!


Verdens beste kyllingsuppe
400 g kyllingfilet
1 ts karri
0,5 ts cayennepepper
En halv gul paprika
En halv rød paprika
1 stk purre
7,5 dl vann
2 stk hønsebuljong
1 dl hvitvin eller vann
1 beger creme fraiche - har ikke funnet en bra erstatning
Litt kokosmelk

Del kyllingbitene i små biter. Stekes i Tine Meierismør. Krydret med karri, cayennepepper, salt og pepper. Legg til siden og strø litt maizena over. Brun paprika og purre. Kok opp vann, buljong, vin/vann, creme fraiche og kokosmelk. Kok i 7-8 minutter, tilsett purre og kylling og la koke i 10 minutter på svak varme.

Jeg bare sier det, når du først har begynt å spise så er det vanskelig og slutte. Håper dere gir meg tilbakemelding :D