// en uke senere

  • Postet den 11.05.2014 av Silje Latoya

Ja, da er det vel faktisk en HEL uke siden jeg begynte med paleo. Skulle bli enklere enn jeg trodde, og her er det egentlig bare min dårlige kreativitet som stopper meg. Det er spennende å finne på egne oppskrifter for å lage middag hver eneste dag, men jeg savner fryktelig masse og bare lage taco med tacokit og hele pakka. MEN, det er alltid et men. Jeg har ikke hatt det så bra på lenge. Jeg er lettere, jeg har ikke så vondt i hodet, jeg er mindre deprimert, jeg har ikke vondt i magen lengre, jeg har rett og slett mer energi.

For meg har jo dette vært fantastisk. Jeg hadde ikke så troa på dette først. Nå etter bare en uke er jeg helt blown away. Jeg anbefaler ALLE å prøve. Det er ikke en typisk diet der du må sulte deg eller ikke kan spise god mat, for god mat, det KAN du spise! :)

En annen positiv ting er at det vises på kroppen.

Nå er det bare og fortsette å vente tålmodig på sommerkroppen!

5 kommentarer
Postet av: Prinsessen
Dato: 11.05.2014 kl. 20:59 Blogg:


WOOOOOW! det var helt sinnsykt! utroolig flott du ser ut

Vinn masse sminkeprodukter på bloggen min nå, om du vil delta <3

Ha en koselig søndag du <3
Postet av: Anneline
Dato: 11.05.2014 kl. 21:21 Blogg:


Du må jo ta to like bilder i samme pose:D men så flink du har vært!!! Men spm.. Du sier at gluten hjelper på de som har utmattelse, gjelder ikle dette kanskje for de som har ME, en feil i immunforsvaret og ikke deg som har det psykisk? Skjønner ikke helt hvordan det skal hjelpe noen når det sitter i hodet ?
Postet av: Stina
Dato: 11.05.2014 kl. 23:57 Blogg:


Hvor mye har du gått ned i vekt på en uke?
Postet av: Silje Latoya
Dato: 12.05.2014 kl. 01:37 Blogg: http://siljelatoya.blogg.no/


Stina: Hei Stina, jeg fokuserer ikke på vekt. Kun på hva jeg selv ser i speilet, grunnen til det er at muskler veier mer enn fett og derfor tror jeg at det å bli opphengt i et nummer på en vekt kan være veldig ødeleggende for psyken! :-)
Postet av: Silje Latoya
Dato: 12.05.2014 kl. 01:40 Blogg: http://siljelatoya.blogg.no/


Anneline: litt vanskelig å posere samme, grunnen til at jeg står mer fremover på første bilde er også fordi jeg sleit med magesmerter og ikke klarte rette meg helt opp.

Når det gjelder det med utmattelsesyndrom vet jeg st mange med ME har funnet det HJELPSOMT å kutte gluten, men man blir jo ikke frisk av den grunn. Samme som meg som har der psykisk så hjelper det jo kun på noen områder, desverre ikke på alle. Så jeg meen rolle at man blir frisk, bare bedre fordi du rett og slett kan stryke en ekstra ting som gjør deg utmattet!

Det som er med utmattelse pga psyken er at det går over til å bli en fysisk ting etter altfor lenge, så det vil egentlig ikke ha noe med psyken og gjøre lengre da. Jeg er ingen ekspert på dette området i det hele tatt så jeg deler bare hva jeg tror selv kan hjelpe :)

Tusen takk forresten <3
LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: